sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kiireesti kokeisiin

Kuuran tokouralla valoa tunnelin päässä

Tänään Hämeenlinnan Tuuloksessa Kurjimus sai kakkostuloksen, pisteillä 152,5.
Ykköseen ei ollut pitkä matka.

Paikkamakuu oli hyvin levoton kaiken kaikkiaan. Kuura ei nimittäin ollut ainut, joka piti ääntä.
Yllätyinkin hieman arvosanasta 8, koska jouduin antamaan kaksoiskäskyn ja lähtiessäni Kuura ilmaisi taas mielipiteensä muutamalla haukahduksessa. Mutta pysyi koko ajan rauhassa, ja jopa hiljeni loppuajaksi:) Hieno tyttö!

Aamun lenkitys ja väsytys tehtiin hieman iisimmin kuin viime kokeeseen valmistautuessa. Kiitos tästä ajatuksesta Nennelle;) Ehkä liian väsynyt koira ei tosiaan jaksa keskittyä sitä vähääkään, vaan vetää kierrokset vielä överimmäksi kuin "normaalisti"...

Oli kiva huomata, että tehokas, mutta melko lyhyt treeniputki on tuottanut tulosta. Itseään ei tosin voi tästä kiittää, vaan vallan motivoivasta treeniseurasta:)

Meidän heikot lenkit menivät tänään lähes nappiin

Luoksetulo - pysähtyi, JES! Annoin varmuuden vuoksi toisen käskyn, mutta normaalisti Kuura olisi vetänyt hiipimällä loppumatkan äiteen luokse! Hieno suoritus Kuuralle ja olisin voinut jättää toisen käskyn antamatta.

Noutaminen - pysyi istumassa liikkeenohjaajan käskyyn asti! Ja vieläpä (muistaakseni) hiljaa.
Tässä itse hermostuksissani tökkäsin Kuuraa silmään, kun otin kapulaa suusta, joten pakkohan sen oli väistää perusasennosta.

Mutta HYPPY!!! Pysyi rauhassa käskytykseen asti. Hyppäsi ensimmäisellä käskyllä, jäi käskystä ISTUMAAN eikä mennyt maahan niinkuin usein tekee ja odotti luoksetulo hyppy-käskyn. Täysi kymppi tästä liikkeestä! Hyvä Kuura!

Täytyy olla tyytyväinen, ja yllätävää oli, ettei Kuura ollut todellakaan äänekkäin koira avoimessa luokassa. Nyt on vaan syytä vielä käydä kokeissa ennen pitemmän tauon alkamista.


Huilit ansaittu

1 kommentti:

  1. Onnea! Oli ykkönen jo aika lähellä! Tiedän kyllä, kuinka ärsyttävää tuo ääntely voi olla. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista