sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Rallya ja reissuja

Se olisi seuraavat kaksi viikkoa vain minä ja koirat.´
Kävimme viime keskiviikkona Tuuloksen koirakerhon järjestämässä rallytokoillassa (Suomen Rally-Tokoliitto ry). Kuura ja Vertti pääsivät suorittamaan haasteellista rallytokorataa. Tuuloksessa on muutama aktiivinen immeinen kouluttautunut lajiin. Saimme hyviä neuvoja ja vinkkejä kisoja varten. Kuuran kanssa menemme helmikuussa kokeilemaan, kuinka kisaaminen uudessa lajissa sujuu. Toivotaan, että tämä laji virallistetaan vielä joku päivä täällä Suomessakin.
Arttu on ollut viikonlopun hoidossa ja varmaan nauttinut elämästään ilman Verttiä. Kuura ja Vertti heittivät pikaisen autoreissun Kuopioon. Kävimme juhlistamassa niin pienten kuin vähän vanhempienkin synttäreitä Koivumäen kartanossa. Vuosia juhlille taisi kertyä pitkälti yli sata. Vanhimpana suur-mummo 90v ja nuorimpana suvun kuopus 1v.

Tupa lämpiää ja mieli on viriteltävä taas uuteen työviikkoon. Se on varmaan kohta kaivettava sukset taikka lumikengät verannan kätköistä. Hyvää alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Tsempit ja sympatiat täältä Puntarin sinkkuboksista. Sen verran eilen sain sähköpostia, että pojat oli päässy kohteeseen. Toivottavasti tulevat sieltä myös takaisin, etteivät jää sinne asumaan!
    T

    VastaaPoista