lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kylillä...

Vempulan treenipäiväkirja:
Vempulan kanssa mentiin keskiviikkona kuokkimaan Markon ja Artun tokotreeneihin Pälkäneelle. Käytiin vajaan tunnin lenkki kiertämässä keskustassa ja istuttiin ihmisten iloksi kaupan edessä muutama tovi. Tiukkaa teki... Lapsia, polkupyöriä, mummo rollaattorin ja koiran kanssa... Ai että, kun Vertti ei millään pysynyt nahoissaan. Koko kroppa on ilossa ja riemussa mukana. Jokaisesta minulle annetusta katsekontaktista palkka. Siinä olisi se juju, jolla maailman ilo saatiin rajattua kohtuuden määriin:)
ps. elokuussa Vemppu pääsee agissa tositoimiin - nimittäin agin penturyhmään!


Kurjimuksen treenipäiväkirja:
Keskiviikkoillan päätteeksi käytiin Kuuran kanssa puolen tunnin juoksulenkillä. Lenkillä löydetään yhteinen sävel, kumpikaan ei puhu taikka hauku, ja molemmat saa mennä omassa tahdissa eteenpäin. Loistavaa yhteistä tekemistä!:)
Torstain agitreenit oli hieman nihkeät. Yritän ohjata Kuuraa liian jyrkkiin käännöksiin, joihin sen kroppa ei pysty taipumaan. Eli pois bortsujen opit meidän tekemisestä ja raivataan tietä vähän pidemmille naisille. Seuraavat kisat ovat heinäkuun viimeinen päivä jos mitään ihmeempää ei satu.


Maijan treenipäiväkirja:
Pohkeita treenattu Joensuun vahvistuksen kanssa Bon Jovin keikalla vesisateessa - hienoa oli!

1 kommentti:

  1. Kateellinen tuosta sun treenimuodosta BJ:n keikalla. Olisivat voineet etsiä sille jonkin muun ajankohdan kuin Jukola-viikonlopun! Mutta lystiä oli sielläkin.

    Ihanat koirat, kasvaakohan tästä itsellekin ylipääsemätön koirakuume?
    Tiina

    VastaaPoista