maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kurjimusten kolo: Helteet helpottavat

Helleviikko takana ja sade tekee ihmeitä! 

Vempulan treenipäiväkirja:
Lauantaiaamuna aikaseen Vertti pääsi hakumetsään Kirstin ja Leon kanssa. Haku näyttäisi olevan luontevampi Vertille kuin jälki. Otettiin kolme pakoa. Vemppua ei tarvitse innostaa maalimiehen lähtiessä, enemminkin rauhoittaa eli avut pidettävä jatkossakin minimissä. Kolmannella lähetyksellä näytti, että Vemppu olisi joutunut jopa käyttämään nenäänsä päästäkseen Kirstin luokse!:) Hienoa, otamme siis tuulen heti avuksi!
Kentällä otettiin kontaktia, seuraamista ja maahanmenoa, Leon ollessa paikallaolossa kentän laidalla. Hienosti jaksaa pieni mies keskittyä. Naksu on ollut nyt myös ahkerassa käytössä. Sunnuntaina käytiin Vempun kanssa kaksistaan naksutinkoulutuksessa Nastolassa, Liisa Tikan opeissa. Naksu on jossain määrin tuttu, mutta sain vähän vahvistusta, kuinka käyttää naksua "oikein". Lisäksi mukaamme tarttui kosketuskeppi.

Kurjimuksen treenipäiväkirja:
Lauantain aamutreeneissä Kuura kävi tottiskentällä kierroksilla niinkuin normaalistikin. Ja päätös keskittymisestä pelkkään agilityyn tuo henkistä helpotusta yhteiseen tekemiseen. Luopioisten tokokisoissa käydään, mutta sen jälkeen keskitytään agilityyn. Kosketuskepin käyttöön sain hyviä neuvoja Liisa Tikalta, joita voin käyttää Kuuran rauhoittamiseen ennen treenien alkua. Peukut ylös!