perjantai 7. lokakuuta 2011

Vempulan tytöt

Nyt on Vertillä tyttöin viikonloppu edessä. Miehinen väki otti suunnan kohti pohjoista varhain tänä aamuna. Töistä tullessa ei ollut kuin tyhjä pyykkiteline, petaamaton sänky ja likaiset sukat lattialla...
Eli rauha maassa ja vapaa viikonloppu tiedossa:)

Takkujen tohinoita
Huomenna ja sunnuntaina olisi tiedossa Vappu Alatalon hyppykoulutusta, Valmennuspalvelu Nuppijumppa. Osallistumme koulutukseen Vertin kanssa. Hyppyjä riman kanssa ei olla Vertin kanssa tehty kuin kaksi kertaa 20cm korkeuksilla, mutta koulutus pitäisi sopia myös nuorelle koiralle. Vertille on tärkeää saada opetettua heti alusta lähtien oikea ja kroppaa säästävä hyppytekniikka. Vertti on pitkärunkoinen ja -jalkainen elikko.

Laiminlyöty Kurjimus :(
Tuntuu kurjalta myöntää, mutta Kuura on joutunut tyytymään kakkossijaan :( Treenit ovat jääneet kaksi kertaa välistä, viimeksi työreissun takia. Olen korvannut Kuuralle, tai siis ehkä lähinnä itselleni, laiminlyöntiä käymällä ihan vaan tyttöin kesken lenkillä. Kisoihin en ole voinut Kuura ilmoittaa nenäpunkkikuurin takia... Kerpuleen doping-säännöt...

Toinen asia, mikä on aiheuttanut päänvaivaa, on Kuuran leikkaaminen. Olen vitkutellut asian kanssa kohta kolme vuotta. En millään haluaisi laittaa Kuuraa kokemaan isoa leikkausta ja pitkää, kurjaa parantumisaikaa. Löysin viime viikolla vaihtoehdon perinteiselle sterilointileikkaukselle. Jyväskylässä on eläinlääkäriasema, Keski-Suomen Eläinklinikka, joka suorittaa sterilointileikkauksia tähystyksellä. Toipumisaika on merkittävästi lyhyempi ja leikkauksen jälkeisten sivuvaikutusten riskien väitetään olevan pienemmät. Tässä voisi olla ratkaisu, jonka kanssa on helpompi elää.

Katsotaan, voihan se olla, että vielä yhdet juoksut selvitään porteilla ja suljetuilla ovilla, mutta ei kerrota siitä vielä Markolle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti